Gift Room

Fynda spaprodukter och presenter hos Gift Room!

-15% med rabattkoden RABATT15 – Fri frakt vid köp över 349 kr – Säker betalning och snabb leverans

Gift Room vill erbjuda billiga spaprodukter online och har ett brett sortiment av hamam handdukar, badrockar, skrubbprodukter och tvålar av hög kvalitet.

Om

Fynda spaprodukter och presenter hos Gift Room - fri frakt vid köp över 349 kr!

Gift Room vill erbjuda billiga spaprodukter online och har ett brett sortiment av hamam handdukar, badrockar, skrubbprodukter och tvålar av hög kvalitet.

Hamamhandduken har sitt ursprung i den turkiska badtraditionen och kan användas för bad och bastu, som strandhandduk och inredningsdetalj, och kan enkelt packas ned i väskan inför resan eller träningen. Kanske har du besökt eller hört talas om ett turkiskt hamam eller turkiskt bad? Här är en hamamhandduk ett måste! Hos Gift Room hittar du samma typ av skrubbhandskar som används på hamambad. Ta hand om din hud med en skrubbhandske av fin kvalité.

Är du ute i sista minut med en present och vet inte vad du ska köpa? Eller vill du unna dig själv något nytt? Gift Room har presenterna som passar alla!

Istället för att du ska behöva lägga tid på att hitta flera olika produkter att ge bort i present har vi förberett färdiga kit till dig, där vart och ett av dem innehåller utvalda produkter med ett sammanhängande tema.

Välj och vraka bland handdukar, skrubbprodukter, badrockar, tvålar och dofter i mängder av olika färger och variationer beroende på vad du eller den du ska ge presenten till tycker om.

Följ oss på Instagram för inspiration och nyheter!


Kontakt: info@giftroom.se